0031 (0)73 6419578 Ma - Vri 08:00 - 17:00 Speldenmakersstraat 5 5232 BH 's-Hertogenbosch
Certified
ISO 9001:2015
Erkend Leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op
Lid Van:
Koninklijke Metaalunie
Contact

Over ons

Geschiedenis

Hetgeen in 1978 begon als een klein bedrijf begon is in die tijd uitgegroeid tot een volwaardige gereed-schapmakerij.

Op een oppervlakte van 1200 m hebben we een jong machinepark gecreeerd. Tot op heden is ons machinepark uitgerust voor gereedschappen van 3000 x 1000 mm. Door niet alleen te investeren in machines, maar ook in kennis van onze mensen, weten wij ons flexibel op te stellen.

Hierdoor kunnen we spoedklussen ook met spoed leveren.

Gereedschapmakerij Van Vlijmen

Construeren, Tekenen, Vervaardigen van Stempels en Gereedschappen.

Ieder Onderdeel Is Uniek

De mensen bij van Vlijmen maken het verschil. Met behulp van het meest moderne machinepark leveren zij keer op keer topprestaties zonder concessies.

CNC-Productie

Middels een krachtig softwarepakket bestaat de mogelijkheid om alle voorkomende objecten te scannen in 3D-files en om te zetten in CAM-files.

Over Ons

De moderne opzet stelt onze gereedschapmakerij in staat mee te denken met de klant, hoe het beter, efficienter en doeltreffender kan. Elke opdracht is voor ons een uitdaging om binnen gevraagde levertijd een kwalitatief hoogwaardig produkt te kunnen leveren. Om niet afhankelijk te zijn van derden kunnen we alle noodzakelijke bewerkingen in eigen huis uitvoeren. In overleg met klant wordt een gereedschap ontwikkeld naar de eisen die deze klant wenst. Vanuit een produkttekening of prototype wordt de opbouw van het gereedschap vastgesteld.

Ons Cad systeem kan overweg met diverse digitale bestanden ( oa. IGES, DWG , Catia , Step, DXF ). Na zorgvuldig de constructie te hebben doorgesproken , is het aan de werkplaats om hetgeen wat op papier staat tot een goedwerkend gereedschap te volbrengen. We hebben daarvoor de beschikking over zowel conventionele als CNC gestuurde machines. Deze machines zijn in de loop der tijd steeds weer vervangen zodat we met relatief zeer jonge machines kunnen blijven werken. We stellen hoge eisen aan onze machines , en hebben daarom bewust de keuze gemaakt om kwalitatief met de beste machines te werken.

Vooral op het gebied van CNC machines willen we graag met de nieuwste technologie meegaan om zo steeds sneller te kunnen produceren , uiteraard zonder kwaliteitsverlies. Onze CNC machines worden allen extern geprogrammeerd . Met ons CAD/CAM systeem hebben we de mogelijkheid om , via diverse DNC software , deze machines te voorzien van zowel 2D als 3D NC- programmas

Na al het harde werk hebben we ons verdiende certificaat ISO 9001:2015 binnen!!