0031 (0)73 6419578 Ma - Vri 08:00 - 17:00 Speldenmakersstraat 5 5232 BH 's-Hertogenbosch
Certified
ISO 9001:2015
Erkend Leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op
Lid Van:
Koninklijke Metaalunie
Contact

Constructie

Constructie

Naast het bouwen van gereedschappen doen wij ook zelf de constructie daarvan. U kunt dus voor al u gereedschappen het constructie werk bij ons laten uitvoeren. Wij kunnen een methodeplan aanbieden waarin te zien is of alles aan de eisen voldoet zoals onze klanten dat willen. In dit methodeplan is te zien welke stappen er nodig zijn om een goed product uit het gereedschap te krijgen.

Methodeplan

Nadat het methodeplan voldoet aan de eisen en is goedgekeurd dan maken wij een opzet van de constructie. Deze zal dan nogmaals doorgenomen worden om eventuele aanpassing nog door te kunnen voeren, voordat wij de complete constructie gaan uitwerken tot een volwaardig gereedschap.

Simulatie

Voordat u de constructie laat doen door ons is er ook nog de mogelijkheid om het product waarvoor het gereedschap gemaakt moet worden te laten simuleren. Hiermee is te zien of het product zwak wordt of zelfs kan gaan scheuren op bepaalde punten. Dit kan u een hoop problemen doen voorkomen om dit voor het maakproces te laten uitvoeren zodat u naderhand geen problemen krijgt met het product wat een hoop tijd en geld kan gaan kosten. Dit gebeurd met een geavanceerd simulatiepakket met de daarbij behorende mensen die altijd up to date zijn met de laatste technieken.