0031 (0)73 6419578 Ma - Vri 08:00 - 17:00 Speldenmakersstraat 5 5232 BH 's-Hertogenbosch
Certified
ISO 9001:2015
Erkend Leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op
Lid Van:
Koninklijke Metaalunie
Contact

Onderhoud

Onderhoud

Van Vlijmen houdt van onderhoud.

De vakmensen bij van Vlijmen maken het verschil. Dankzij hun toewijdinglevert van Vlijmen keer op keer topprestaties van formaat. Uit of thuis.

Gereedschapmakerij van Vlijmen heeft een jarenlange ervaring in het onderhouden van een grote diversiteit aan gereedschappen. In het verleden werd onderhoud uitgevoerd op geleverde gereedschappen. Tegenwoordig wordt onderhoud uitgevoerd op alle gereedschappen die binnen uw organisatie in omloop zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele onderhoudstraject bij ons uit te besteden. Hiervoor zijn vakkundig opgeleide medewerkers met een jarenlange ervaring in dienst.

Onderhoud bij ons in huis

In een aparte ruimte worden de gereedschappen gedemonteerd, schoongemaakt, onderdelen geslepen, onderdelen vervangen, gemonteerd, geolied en gerapporteerd. De mogelijkheid bestaat daarnaast dat wij uw gereedschap testen voor aflevering.

Onderhoud bij u op locatie

Onze specialisten kunnen onderhoud aan uw gereedschappen bij u in huis uitvoeren.

Preventief onderhoud

Beschikt u over een eigen onderhoudsafdeling met de benodigde machines. Dan kunnen onze gereedschapmakers onderhoud uitvoeren bij u in huis.

Bij calamiteiten

Onze gereedschapmakers komen bij u op locatie de situatie opnemen. Indien mogelijk wordt het defect direct verholpen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zullen zij u adviseren wat er moet gebeuren.